Krampe til entreprenørens store laster

Vognproducenten Krampe lancerer nyudviklet entreprenørtrailer med flad bund til tunge entreprenøropgaver.

Den tyske producent Krampe kommer næste år med den nye Krampe HD 550 Heavy Duty entreprenørtrailer med tandemaksel og flad bund. Den er bygget med afsæt i egenskaberne ved Krampe SK og Krampe HP 20 Halfpipe.
Ifølge Krampe opfylder den mange danske jordentreprenørers ønske om solid konstruktion, flad bund, lav læssehøjde og høj tippeevne.

”Vi mærker stigende interesse for vores trailere i både landbrugs- og entreprenørsegmentet. Alle kender vores HP-modeller med den runde bund, men der har specielt i de skandinaviske markeder været efterspørgsel efter den kraftige model med flad bund, og det kan vi nu tilbyde”, siger Krampes danske produktspecialist og salgsansvarlige Kenneth Brönner.

For de helt krævende kan vognkassen leveres i Hardox stål med op til 10 mm bund og 8 mm sider, hvilket sikrer traileren ekstra lang levetid.

Krampe har valgt at anvende BPW-aksler som standard og så lade det være op til kunderne at vælge mellem flere dæktyper. Traileren kan leveres med fire forskellige affjedringer, nemlig parabolske fjedre, pneumatisk affjedring, hydrauliske kompensatorer og Krampes unikke vippe-boogie. Chassisets opbygning er 10 cm lavere end på f.eks. Krampe SK 550. Hjulskærmene kan tilpasses i bredden alt efter dækvalg.

Krampe har øget tippekapaciteten på den nye HD-trailer med op mod 25 procent ved at flytte det teleskopiske tippestempel til en fæsteposition foran forakslen. Krampe oplyser at traileren ved 40 km/t har en teoretisk nyttelast på ca. 25 tons. Vognkassen rummer 12,4 kubikmeter målt med vand eller 16,1 kubikmeter i henhold til SAE 221.

Den nye Krampe HD 550 går i produktion først i det nye år.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.