Krampe i hidtil uset vækst i Danmark
Alene Midtfjord Agro i Løgstør har afsat 13 Krampe-vogne, efter at Krampe indledte sin strategi med en håndfuld danske forhandlere.

Da jeg startede som forhandler, tænke jeg, at jeg kunne sælge en enkelt, måske to. Men vi har på halvandet år solgt 13. Og de er alle solgt til landmænd, hvoraf en enkelt dog også kører lidt maskinsstation«,

Ordene kommer fra indehaver af Midtfjord Agro, Casper Larsen, som af samme grund forleden fik besøg af direktør for Krampe Fahrzeugbau, Robin Krampe, som gerne ville hilse på den nordjyske forhandler og høre, hvorfor salget går så godt i Danmark, hvor det er lykkedes for fem forhandlere at afsætte 35 styk på halvandet år, vel at mærke vogne, som ligger i den kostbare ende.

»Det er en vækst, som vi ikke har set på andre markeder. Den direkte kontakt til fabrikken har gjort en stor forskel«, siger adm. dir. for Krampe Fahrzeugbau, Robin Krampe.

»Men det med prisen er altså blevet snakket gevaldigt op. Mange af vores kunder endte med at være overraskede over, at Krampe-vognene trods alt ikke er dyrere, end de er, og mange af dem har også haft vognenes gensalgsværdi inde i overvejelserne. Og så er det faktisk en skarp pris. Mange tænker mere langsigtet«, siger Casper Larsen, der tilføjer, at de solgte vogne vil blive anvendt til meget forskelligt - bl.a. kørsel til biogasanlæg, slætgræs, majs og korn.

»Tendensen er, som vi oplever det, at der sælges større vogne med mere udstyr, både i Danmark og på andre markeder«, siger Robin Krampe, der nævner udstyr som medstyrende aksel, større dæk, højere sider, luftaffjedring og lys og lygter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.