Kverneland sikrer hurtig blanding af begge tanke

Kverneland kommer til Agritechnica med TwinFill, et nyt automatisk påfyldningsprogram for iXter B og iXtra. Hal 5, B38.

Kverneland bliver Agritechnica-aktuel med TwinFill påfyldningsprogrammet, som forkorter blandetiden på sprøjter, der kombinerer front- og bagmonteret tank. Det er et automatisk påfyldningsprogram, der giver mulighed for at fylde produktet på én gang, både til forreste og bageste tank. TwinFill kommer på Kvernelands iXter B og iXtra sprøjter.

- Vi har solgt sådan et sæt til kommende sprøjtesæson, så det er noget landmændene gerne vil have og efterspørger, Der er udviklet en simpel brugerflade, hvor man taster data ind før fyldning, og efterfølgende tilsætter man den kemi, der skal anvendes i henhold til liter eller hektar, siger produktchef hos Kverneland, Peder Pranger Rasmussen.

I dag har en sprøjtefører to måder at fylde sin front-bag-sprøjtekombination på. Enten ved at måle sprøjtevæske to gange til begge tanke hver for sig eller alt på én gang med en lang blandetid bagefter. Begge dele er tidskrævende og øger risikoen for fejl. Softwaren i TwinFill sørger for, at sprøjtevæsken opdeles og overføres til den forreste og bageste tank med den korrekte mængde og samme koncentration. Når begge tanke er fyldt op med rent vand til det ønskede niveau, opnås den samme koncentration i begge tanke.

Kverneland mener, at TwinFill især er en fordel for planteavlere og maskinstationer i blandede landbrugsområder. Man undgår at skulle måle alle produkterne to gange og i forskellige mængder og fylde tankene separat.

Emneord Agritechnica 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.