Maskiner under Broen aflyst

Maskinmessen for "grønne" maskiner, Maskiner under Broen bliver aflyst i 2020, oplyser arrangører.

Næsten 100 udstillere af maskiner, redskaber og løsninger til den grønne branche har pludselig fået plads i kalenderen den 26. og 27. august 2020. Udvalget bag den grønne maskinmesse Maskiner under Broen har valgt at aflyse årets store maskinbegivenhed ved Lillebæltsbroen i Middelfart. Det sker efter statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag aften den 6. april omkring, at større arrangementer forbydes til og med august.

»Vi håber, at vi kan komme igen en anden gang og give landets fagfolk endnu en fremragende udstilling. Men i denne omgang følger vi naturligvis de anbefalinger, som myndighederne kommer med, og så er historien ikke længere,« fastslår Niels Kirkegaard, formand for Maskinleverandørernes sektion for Park, Vej & Anlæg, der arrangerer udstillingen.

De mange virksomheder, som allerede har købt og betalt for en plads på Maskiner under Broen 2020, kan dog ånde lettet op.

»Rent økonomisk er vores forening (Maskinleverandørerne, red.) i en situation, hvor vi nok skal klare os. Derfor er det også min klare forventning, at vi betaler alt tilbage til udstillerne og desuden honorerer de økonomiske forpligtelser, som vi har påtaget os indtil nu,« siger han.

Emneord coronavirus

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.