Metsjö skåner jorden med lufttrykregulering
Metsjö lancerer nye kroghejsevogne med lufttrykregulering, som skåner marken og giver lavere forbrug.

Den svenske producent Ivarssons i Metsjö lancerer nu nye kroghejsevogne med lufttrykregulering på hjulene. Lufttryksregulering muliggør justering af vognenes jordpakningseffekt i marken, ligesom det har betydning for brændstofforbruget på vejen.

Som det lyder i en pressemeddelelse fra Metsjö er meningen, at vognene skal køre med højt lufttryk i hjulene på vejen og lavt lufttryk i marken for at minimere jordpakningen. Reguleringen sker hurtigt via en kompressor på vognen. Den nye lufttrykregulering tilbydes på 18-40 ton MetaQ, MetaDump og MetaFlex modeller.

De nye krohejsevogne, der nu er tilpasset til lufttrykskontrol, MetaFlex 50-65 og 60-75, er baseret på et nyt gearsystem, som også har også mulighed for nemt at ændre krogens højde mellem 1450 og 1570 mm,

»Med de nye gearkasser og vogne kan vi tilbyde landmænd og entreprenører en mere ren transport i marken og et mere effektivt transportmiddel på vejen, og vægten er ikke væsentligt forøget. Denne mulighed passer til mange landmænd, der er bekymrede for deres jordpakning«, siger Anders Ivarsson.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.