MF styrker full-line med rundballepressere
Massey Ferguson introducerer fem rundballepressere på Agritechnica - en blanding af variabel- og fastkammer-pressere med ballemål op til 1,8 meter i diameter.

»MF RB-serien slutter sig til vores nylige introducerede skårlæggere, river og vendere.«

Sådan lyder det fra Adam Sherriff, Massey Ferguson, i en pressemeddelelse fra koncernen.

Dermed slår han en tyk streg under, at MF er mere full-line end nogensinde før - og at Agritechnica for Massey Fergusons vedkommende bliver en udstilling med masser af nye maskiner.

Det er på Agritechnica, MF introducerer RB-serien - fem modeller af rundballepressere. Tre med fast kammer og to med variabelt kammer.

Binder med net

1,25 er diameteren på baller fra de tre fastkammer-pressere. RB 4160V og RB 4180V, hvor V’et står for variabel leverer baller på op til 1,6 og 1,8 meter. De kan begge udstyres med Xtracut-snitter med enten 13, 17 eller 25 knive.

Det samme gør sig gældende på to af de tre modeller med fastkammer. RB 1125F er uden snitter, mens RB 2125F fås med Xtracut og 13 eller 17 knive. Flagskibet RB 2125FPR har som standard 25 knive.

Alle tre har 18 ruller i ballekammeret, og de to modeller med variabelt kammer benytter fire endeløse bælter.

Binding af baller med plastic er på vej fremad - især ved efterfølgende wrapning, men de nye modeller har ikke mulighed for den metode. I stedet benytter MF net som standard og bindegarn som alternativ.

RB-presserne kommer med forskellige pickup-bredder. Fra 2,0 meter på RB 1125F til 2,4 meter V-modellerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.