Nu gør John Deere 2024-modeller klar til førerløs fremtid

Kommende modeller i stortraktorklasserne bliver udstyret, så de nemt kan eftermonteres til en førerløs fremtid.

John Deere har overfor den amerikanske landbrugspresse meldt nogle opdateringer ud på deres traktorer til 2024.

De største 9R-modeller med to bælter får ekstra 20 hestekræfter, så der bliver lidt mere overskud til de helt store harver og redskaber ude på prærien.

Kommer man ind på mere specialiserede farme med kartofler, sukkerroer og grøntsager, så lyder det fra John Deere, at der bliver muligheder for bredere bælter på 8RX-modellerne, skriver mediet Succesful Farming.

En af de store opdateringer bliver mulighederne for at gøre traktorerne klar til at blive kørt førerløst.

Det betyder, at transmissionen og lyspakke er gjort klar til førerløs kørsel, ligesom der er router til kommunikation med redskaber og andet hardware til føreløs kørsel, som ikke uddybes.    

- Der bliver sikkert brug for flere komponenter, men denne præ-autonom-pakke udstyrer traktoren med vigtige komponenter til førerløs kørsel, og vil reducere, hvad man får brug for i fremtiden, når førerløs kørsel bliver udbredt, lyder det fra Ryan Jardon, marketing manager for John Deere.

John Deere understreger, at nyere traktorer fra de senere årgange også kan modificeres til førerløs kørsel om end det vil være lidt mere krævende.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.