Ny transmission i kommende T8

New Hollands nye T8 får en ny topmodel med 435 heste, men bliver ikke trinløs.

Når New Holland lancerer sin nye T8 serie på Agritechnica, bliver der tale om en traktor med masser af elektroniske opdateringer.

Som det er tilfældet med søstermærket Case IH og den nye Magnum får New Holland T8 en hel ny elektronisk arkitektur, der gør det muligt at sende og overføre data trådløst.

Samtidig er det muligt at give fjernadgang til at se terminalen i traktoren, og det vil også være muligt at lave software updates og andre services på terminalen via fjernadgang.

I kabinen sker der ting og sager med et nyt Sidewinder armlæn og en ny Intelliview VI terminal på 12 tommer. Betjeningen af såvel traktor som terminal bliver dermed anderledes, end hvad vi er vant til på T8-serien.

T8.435 Ultra Command bliver ligeledes ny topmodel i serien. Traktoren har en nominel ydelse på 380 heste, og en maksimal ydelse på 415 heste.

Med fuld boost lander effekten på 435 heste. Traktoren kommer med en ny powershift-transmission med 21 gear frem og 5 bak - og vil som den eneste i serien ikke komme i en trinløs variant. Ifølge New Holland er den trinløse transmission ikke dimensioneret til de ekstra heste, og samtidig er en traktor i den størrelse ment som et trækdyr i marken til opgaver, hvor det ikke er nødvendigt med en trinløs transmission.

Fælles for samtlige modeller er, at motoren fortsat bliver den 8,7 liters Cursor 9 motor fra FPT, som nu lever op til de nyeste Stage V emissionskrav.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.