Ny traktor fra Case IH bliver starten på stort 2019
Sima viste toppen af isbjerget for et 2019, der bliver fyldt med store traktornyheder.

Case IHs nye traktorserie, Versum, var en af de større traktornyheder på Sima-udstillingen i denne uge. Serien består af fire modeller fra 100 til 130 heste og er en kompakt og veludstyret en af slagsen med både Multicontroller-armlæn og trinløs transmission.

Men den er blot en lille flig af, hvad vi kan vente os af traktornyheder i 2019.

I løbet af 2019 skal producenterne opfylde de nye Stage V emissionskrav, og derfor benytter mange lejligheden til at sende opgraderede eller nye modeller på markedet.

På Sima tog for eksempel New Holland og Massey Ferguson hul på transformationen.

New Holland med de tre modeller i T7 Heavy Duty-serien, og Massey Ferguson med tre af de i alt otte modeller i MF7700-serien, som rent faktisk er blevet til ni, eftersom MF viste en ny MF7719 model med 190 hestekræfter på standen.

Og dertil Case IH med Versum, som også opfylder Stage V-kravene samt Valtras N- og T-serie, der blev lanceret i januar.

Store nyheder på vej

New Holland og Massey Fergusons Stage V-traktorer bød ikke på store ændringer i forhold til de nuværende modeller.

Men man mærker tydeligt, hvordan producenterne tripper efter at fortælle om det, der kommer inden længe: De helt store nyheder.

Til november finder Agritechnica-messen i Tyskland sted, og de store trækplastre gemmes til messen. For eksempel den nye Magnum og T8.

Og hverken Claas eller Fendt har taget hul på Stage V. Det samme gælder John Deere, så vi kommer til at se en masse spændende nyheder i løbet af året.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.