Potent Case IH skal køre længere mellem service
Optum-serien bliver opgraderet til at overholde Stage V-krav, og samtidig øger Case IH serviceintervallet på motor og transmission.

Der er ingen visuelle ændringer på Case IH’s tre modeller i Optum-serien, Optum 250, 270 og 300. Men under motorhjelmen har Case IH forbedret det system, der efterbehandler udstødningsgasse fra motoren, så modellerne nu opfylder de strenge Stage V-krav, der træder i kraft i det nye år.

I lighed med tidligere vil Optum-serien fortsat benytte SCR-katalystorer og tilsætning af AdBlue for at leve op til kravene, oplyser Case IH.

750 timer mellem olieskift

I samme ombæring har Case IH finjusteret på teknikken i motorrummet. Det gør, at Optum er i stand til at køre 750 timer mellem hvert motorolieskift. Tilsvarende har Case IH hævet intervallet for skift af transmissionsolien fra 1.200 til 1.500 timer.

På den måde passer det med, at olie i transmissionen skal skiftes hver anden gang, der laves service på motoren.

Skal du have nye dæk på din Optum, kan traktoren fremover også udstyres med de nye Michelin Axiobib 2 i dimensionerne VF 650/85 R42 og VF 620/75 R300.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.