Røde læssere bliver hurtigere og intelligent

Case IH Farmlift får blandt andet seks trins powershift og større hydraulik som standard. Samtidig bliver de frisket op i kabinen.

Med en lancering sidste efterår bliver 2024 et år med nye teleskoplæssere fra Case IH.

Serien, som spænder over fem modeller, har fået en overhaling, så alle modeller nu har en seks trins powershift-transmission.

På hydraulikken fortsætter Farmlift 633, 737 og 935 med 140 liter pr. minut, mens to modeller, Farmlift 636 og 742, får en ny high-flow pumpe på 160 liter i minuttet. Ifølge Case IH skærer det 25 pct. af løfte- og sænketiden på bommen.

Display i kabinen

Indenfor i kabinen får de nye teleskoplæssere et nyt LCD display på syv tommer. Displayet viser nyttige informationer om maskinen, og samtidig kan du koble et kamera til displayet, som eksempelvis kan skifte til et kamera, når du sætter transmissionen i bagkgear.

Alle maskiner er nu også ASF Connect ready, hvis du gerne vil have tilgang til maskindata på pc’en.

Autofunktioner i skovl

Alle maskiner har et nyt armlænskonsol, hvor selve joysticket er integreret i, og joysticket rummer knapper til såvel ekstra hydraulik og transmission, og via en ny funktion kan du som chauffør også forudindstille to forskellige højder, vinkler og udtræk på bommen og skovlen.

Faktaboks

Case IH Farmlift

  • Fem modeller: Farmlift 633, 636, 737, 742 og 935.
  • Løftekraft: 3,3-4,2 ton.
  • Løftehøjde: 6,1-9,1 m.
  • Effekt: 133-146 hk.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.