Video: 27-årig manglede frontmonteret vejhøvl og byggede den selv

Den unge iværksætter Mathias Nielsen har nu sat en produktion i gang af sin vejhøvl under navnet Kilver. Den er unik på markedet ved at kunne monteres i front og fås i fire varianter.

Somme tider ser man et gylletræk komme skumplende hen ad en måske to kilometer lang og ujævn markvej med måske fem kilometer i timen. Hvis nu markvejen var jævn, kunne han jo bare give den gas og komme hurtigere i marken. Det gælder jo mere og mere om at være effektiv, så på den måde kan alene en jævn markvej være et nyttigt parameter i det daglige.

Sådan lyder det fra 27-årige Mathias Nielsen, som tager imod journalisten på hans svigerforældres landejendom i nærheden af Aars i det...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.