Redskabsproducent "spidser tænderne"

Masser af jordsøgning og længere levetid er målet på Väderstads nye Marathon Edge 50/80 tandspids.

Svenske Väderstad har tre hovedserier af spidser til sine redskaber: Standard, Marathon og Marathon Edge. Den sidste af slagsen er har en tyndere krop og dermed en bedre evne til at søge i jorden. 

Nu kommer en ny variant af den jordsøgende tand, som ifølge Väderstad er endnu mere jordsøgende. 

- Den nye 50/80 millimeter Marathon Edge har en skarpere spids end den nuværende 80 millimeter Marathon Edge og kan derfor arbejde dybere med et fastholdt lavt trækkraftbehov. Den kommer bedre i jorden under vanskelige forhold, og i tungere jord reducerer den tyndere, nederste del af spidsen også mængden af jordknolde, fortæller Magnus Samuelsson, konceptudvikler hos Väderstad, i en pressemeddelelse. 

- Marathon Edge-spidserne er kendetegnet ved deres tyndere krop sammenlignet med Marathon-spidserne. Det forbedrer evnen til at søge i jorden, hvilket igen har en positiv indvirkning på dybdebevarelsen under vanskelige forhold. Derfor er Marathon Edge spidserne det første valg på vibrerende tænder, som det ses på Swift 400-870 stubharven, fortsætter han.

Den nye Marathon Edge 50/80 vil være tilgængelig som en original reservedel fra maj 2024, oplyser Väderstad.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.