Scantruck opruster med to nye Mustang-forhandlere
Scantruck opruster med nye forhandlere både i Vejle og Give. Det skriver Scantruck i en pressemeddelelse.

Scantruck har fået to nye Mustang-forhandlere, således at Scantruck nu har i alt ni forhandlere.

Det skriver Scantruck i en pressemeddelelse.

Nyeste i folden er Traktorgården Give, hvor indehaver Søren Kristensen solgte, inden han overhovedet havde fået papir på sin nye forhandlerstatus.

”Distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck nåede ikke at sende kontrakten til mig, inden jeg havde lavet en slutseddel på en Mustang AL506 til en lokal svineavler. Det må jo siges at være en ganske god start”, konstaterer Søren Kristensen.

”Vi har solgt mindre maskiner i mange år, men nu arbejder vi hovedsagelig i maskiner med over 50 hk til landbrug. Derfor glæder vi os også til, at Mustang kommer med teleskoparm til levering senere på året. Vi har tidligere forhandlet teleskoplæssere fra Deutz-Fahr, men de produceres ikke længere. Det kommer Mustang så heldigvis til at råde bod på, og det er vigtigt for vores salg til både landbrug og industri”, forklarer indehaveren af Traktorgården Give.

Første forhandling

I Højen ved Vejle har indehaveren af HP Maskinservice, Henrik Petersen, så småt vænnet sig til det med at have en forhandling. Det havde han ikke rigtig prøvet før, da han blev enig med Scantruck om at varetage opgaven fra nord for Horsens og ned til Kolding.

”Jeg kendte udmærket Scantruck. Gennem årene har vi købt mange reservedele til blandt andet Manitou-maskiner, og vi havde også repareret og serviceret nogle Mustang. Det har altid fungeret fint med Scantruck.. Jeg talte med distriktschef Carsten Frederiksen, da jeg kunne se, at der manglede en Mustang-forhandler her i området. Så nu er vi klar til at dække det, vi kalder ”det store trekantområde” med Horsens, Juelsminde, Egtved, Kolding, Vejle og Fredericia", siger Henrik Petersen.
HP Maskinservice er startet roligt ud med en del service på maskiner, der allerede kørte i området.

Han etablerede HP Maskincenter i 1986. Den første halve snes år klarede Henrik Petersen alt selv. I dag er der fem mand på værkstedet, og hver af dem er tillige udstyret med en servicevogn til at klare reparationer i felten.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.