Scantruck: Solid optimisme i landbruget

Dyrskuer viser nu solid optimisme hos landmænd, der handler igen, lyder det fra Scantruck efter en række dyrskuer.

Der har været godt gang i salget på årets dyrskuer.

Tingene er vendt på hovedet efter sidste år, hvor bl.a. tørken fik tingene til at gå i stå i landbruget. Nu handles der igen, og landmændene er optimistiske, lyder diagnosen fra Scantruck, som bl.a. har været ude og sælge teleskoplæssere til landbruget på årets dyrskuer.

Salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck A/S peger bl.a. på den aktuelle vejrsituation og gode svinepriser som væsentlige faktorer, der understøtter en ny optimisme i erhvervet.

”Positive landmænd med fornyet mod på tilværelsen vil have nyt, effektive og arbejdsbesparende grej. Det har vi tydeligt kunnet mærke, ikke mindst på Roskilde Dyrskue, hvor vores salgsfolk solgte maskiner direkte på skuet. Over varm kaffe og kølige øl i vores dyrskuetelt blev det samtidig til rigtig meget snak om maskiner, som efterfølgende vil føre til salg. De første tre maskiner er solgt efterfølgende til landmænd, der besøgte os i Roskilde”, fortæller Claus Bjerregaard, som også har udstillet på en lang række andre dyrskuer fra Aabenraa i syd til Hjørring i nord.

Scantruck melder om særlig interesse for deres nye knækstyrede teleskoplæssere fra Manitou.

”Vi har ikke lagt skjul på, at det var en fejl, da Manitou tidligere lod en knækstyret teleskoplæsser udgå af sortimentet. Det var vi ikke ene om at mene, og heldigvis har fabrikken i Frankrig lyttet og kvitteret ved igen at lancere en knækstyret serie teleskoplæssere”, siger salgschefen.

Den første maskine i den nye serie, Manitou MLA-T 533-145V+, har allerede markeret sig som en solid sællert, lyder det fra Scantruck, der netop har lancerede en lillebror, MLA-T 516-75H.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.