Se ultrastærk eldrevet fænomen fra John Deere

John Deere har netop præsenteret nok en eldrevet prototype.

John Deere har efterhånden vist flere selvkørende og førerløse maskiner, som er eldrevne.
Nu er der kommet et nyt skud på stammen i form af en prototype, som har musklerne i orden til større opgaver hos store, professionelle farme.

Ifølge en YouTube-video fra John Deere har man nemlig fremstillet en maskine, der kan yde op til 500 kW, og med masser af batteri skulle den også være i stand til at arbejde lange arbejdsdage.

Ifølge Profis oplysninger er maskinen bygget over chassiset på en John Deere 6R, og med den store batteripakke vejer den formentlig omkring 18 tons.

Tung eller ej, så har den nogle spændende features, eks. har den et førerhus, som man kan tage af og på alt efter, om man selv vil køre den eller ej.

 

 

Flere producenter har leget med tanken om selvkørende robotter, der arbejder som en del af en sværm. John Deere leger også med tanken. Således er det meningen, at den skal kunne køre sammen med en række andre selvkørende »brødre« - og så kan traktorpiloten så tage førerhuset af den ene og sidde og følge slagets gang i udkanten af marken fra kabinen, mens maskinerne kører rundt selv.  


Det skal være op til føreren, om han vil sidde i kabinen - eller bruge det i markkanten.

Som vi flere gange har skrevet om her hos LandbrugsAvisen, så har John Deere løftet sløret for, at man indenfor få år forventer at tilbyde flere eldrevne maskiner.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.