Semler går nu også ind i de gule maskiner og får kendt mærke

Semler bliver nu også importør og forhandler af Hatachi.

Semler Gruppen stopper ikke ved traktorerne.

Udover at være landets store distributør af John Deere-udstyr til landbruget, så opkøber Semler nu H.P. Entreprenørmaskiner, fremgår det af en pressemeddelelse.

Med købet bliver Semler også importør og eneforhandler af blandt andet Hitachi.

Med opkøbet følger desuden samtlige 60 medarbejdere i H.P. Entreprenørmaskiner.

- H.P. Entreprenørmaskiner er en stærk og veldreven forretning med dybdegående ekspertise inden for entreprenørmaskiner. Opkøbet giver os et optimalt fundament for at etablere os i branchen og via vore kompetencer og størrelse levere en endnu bedre service til kunderne, lyder det fra Ulrik Drejsig, CEO hos Semler Gruppen ifølge en pressemeddelelse.

Ifølge Ulrik Drejsig er det nye forretningsben et naturligt næste skridt for Semler Gruppen, der har erfaring med succesfulde brancheudvidelser - senest med Semler Agro i 2015.

“Vi har gjort os nogle vigtige erfaringer fra vores indtog i landbruget, som i dag er en integreret og vigtig del af vores forretning. Det giver os gode forudsætninger for at lave den rette strategi fra start. Vi vil bygge videre på virksomhedens kundefokus og gode forretningspraksis med en stor respekt for deres resultater gennem årene. Vi vil samtidig tilføre vores viden til at udvikle forretningen og tilføre flere muskler, lyder det fra koncernchefen.

Semler Gruppen overtager ejerskabet af H.P. Entreprenørmaskiner efter konkurrencemyndighedernes forventede godkendelse i marts 2024.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.