Sima kan være på kollisionskurs med Agromek

Den franske landbrugsmesse, Sima, skal næste gang holdes i november 2020, og det kan påvirke Agromek.

Når den franske maskinmesse, Sima, finder sted fremover, bliver det ikke længere i februar i ulige år - men i november i lige år. Arrangørerne har valgt at lade den storstilede messe holde flyttedag, således at den næste gang kommer til at foregå 8. til 12. november 2020 - men stadig i Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.

I en pressemeddelelse fra arrangørerne lyder det, at ændringen skyldes ønsker fra både besøgende og udstillere, som føler, at november passer bedre ind i i forhold til branchen og landmændenes beslutninger om kommende investeringer.

Ændringen betyder til gengæld også, at Sima kan komme til at ligge i de måneder, hvor der foregår Agromek i Danmark og Eima i Italien. Eima foregår 11. til 15. november 2020. Men daten for Agromek 2020 er endnu ikke fastlagt.

»Vi har i længere tid vidst at Eurotier flytter til uge 47 i 2020. Det påvirker også Agromek. Så vi er i gang med en proces med at finde ud af, hvornår Agromek ligger bedst«, siger direktør for Agromek, Claus Hermansen.

Sima nærmer sig også sit 100 års jubilæum, som bliver i forbindelse med messen i november 2022.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.