Skulle til Hannover og høste medaljen: ”Aflysningen helt forventet”

AgroIntelli har fået den største nyhedspris nogensinde. Men selve festen er aflyst.

Der er både glæde og ærgrelse hos AgroIntellis Ole Green i disse dage.

For få dage siden nåede verdens største maskinmesse at udnævne AgroIntellis nye broccoli-høster på den selvkørende Robotti til en af verdens vigtigste maskinnyheder i 2022 med en prestigefyldt sølvmedalje.

Denne gang var nyhedsfeltet indskrænket til 16 nyheder. Dermed var der lagt op til, at AgroIntelli skulle fejres med medalje under messen i Hannover i slutningen af februar og starten af marts foran hundredtusindvis af forbipasserende og en stor banket med alt, hvad der kan kravle og gå indenfor vigtige mennesker i maskinbranchen.

Sådan gik det bare ikke. Medaljen er givet. AgroIntelli og en række andre virksomheder har fået en masse omtale på deres næste nye produkt – men mandag formiddag stod det klart, at arrangøren DLG hiver i corona-bremsen i en vinter, hvor de tyske smittetal som herhjemme er klatret opover.

”Det havde vi forventet. Man kan ikke samle 100.000 mennesker under de forhold. Det var forventet, men det er da ærgerligt”, lyder det fattet fra Ole Green fra AgroIntelli.

Han er dog yderst tilfreds med, at DLG trods alt gik ud med nyhederne først – og dermed lod AgroIntelli og de andre prisvindere, herunder danske Fasterholt, få en masse omtale i ind- og udland.

”Det var pænt af dem, at de har givet os et par dage med omtalen og fået nyhederne ud. Nu falder det hele så til ro igen, og så er det naturligt, at beslutningen kommer”, siger han.

Han kalder hæderen af stor betydning for AgroIntelli og for ham personligt som stifteren bag Robotti.

”Det er super fedt at få den anerkendelse og den medfølgende opmærksomhed. Når vi ikke kan komme ud og vise produkterne ved messer, så slås vi firmaer om spaltepladsen”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.