Specialbygget Isuzu pickup med større lad og egen strømforsyning

Isuzu laver flere og flere specialopbygninger af pick'up'en D-Max til kunderne, hvoraf mange er entreprenører, maskinstationer og redningstjenester.

Maskinstationer og entreprenører køber mange pickup’er, men af og til er standardudgaven ikke helt nok. Det ved man hos Isuzu Danmark, som igennem mange år har specialiseret sig i specialopbygninger af producentens Isuzu D-Max.

Senest har virksomheden Gravemesteren på Lolland fået leveret denne version, hvor ladet er blevet forstørret og udstyret med aluminiumssider, presenning og stigebøjler. Herudover har man øget totalvægten samt tilføjet luftaffjedring på bagakslen. Arbejdsbilen er nu også udstyret med en inverter til 220 Volt, en praktisk tilføjelse for ejeren, der der nu kan oplade sit elektriske værktøj direkte fra sin pickkup.
For at runde det hele af har D-Max’en fået særlige dæk med groft mønster samt et oliefyr. Slutteligt skal ekstra fjernlygter, arbejdslygter samt blitzblink hele vejen rundt øge synlighed og sikkerhed, dels under kørsel, dels under ekstreme arbejdsforhold.

Ejer af Gravemesteren, Michael Kjøller, erhvervede en af de første Isuzu D-Max-modeller i Danmark tilbage i 2015.

For nylig har Isuzu leveret specialopbygninger til Falck Assistance.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.