Supermekaniker vinder igen

Rasmus Munk Harregaard er blevet belønnet med Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat. Det er anden gang at den unge mekaniker hiver et legat med hjem, efter han også vandt et legat i forbindelse med sin svendeprøve.

- Det er altid godt at blive anerkendt for sit arbejde.

Det siger det unge mekanikertalent Rasmus Munk Harregaard efter at han har modtaget Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dansk Maskinhandel. 

Det er på trods af, at det ikke er en uvant følelse for Rasmus Harregaard stå med et legat i hånden. Han modtog også et legat fra H.F. Christiansen og Hustrus mindefond i forbindelse med sin svendeprøve, hvor han også fik 12 i karakter. 

Ingen motorolie i årene 

Selvom det er gået over stok og sten for den dobbelte legatmodtager, så stod det ikke skrevet at han skulle være landbrugsmekaniker. 

- Jeg har altid godt kunnet lide at skrue i alt muligt, men det er ikke fordi min familie har nogen relation til branchen, at jeg er endt her. Jeg har bare altid haft interesse for traktorer, fortæller Rasmus Munk Harregaard.

Den manglende relation til branchen har dog ikke hæmmet ham i hans stadig spæde karrierestart. Hans største udfordring har derimod været, at han ikke drikker kaffe, hvilket har ført til drillerier fra kollegaerne på Thy Traktor og Maskinservice.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.