Tidligere direktion stopper efter fusion - kapitalfond indsætter ny direktør for både Bredal og Bogballe

Den tidligere administrerende direktør og ejer af Bredal har valgt at stoppe. Kapitalfonden, der er ny ejer, indsætter ny direktør.

Administrerende direktør Anders Bull Jensen og driftsdirektør Torben Sørensen stopper i maskinproducenten Bredal.

Det sker tre måneder efter de to tidligere ejere solgte aktiemajoriteten til kapitalfonden Erhvervsinvest.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I stedet ansætter Erhvervsinvest Karsten Skovgaard Nielsen per 1. august som direktør for både Bredal og Bogballe, som kapitalfonden også ejer. 

Det er Anders Bull Jensen og Torben Sørensen selv, der har valgt at stoppe, da de fremover ønsker at tilbringe mere tid sammen med deres familier samt på andre erhvervs- og fritidsaktiviteter, skriver de.

- Som udtalt ifm. salget af Bredal, mener vi, at fællesejerskab af Bogballe og Bredal er det helt rigtige for begge virksomheder. Vi er efter salget blot blev bekræftet heri igennem et gnidningsfri samarbejde med Bogballe-teamet og de nye ejere. På trods af det må vi erkende, at flere års fokus på at udvikle Bredal har tæret på energien og medført afsavn andre steder i vores liv, lyder det fra den tidligere direktør-duo. 

- Da vi mener, at tidspunktet er rigtigt både for os og for Bredal, har vi meddelt Erhvervsinvest og bestyrelsen vores ønske om at stoppe. Bogballe har været igennem en lignende transition, da den tidligere ejerleder stoppede under Erhvervsinvests ejerskab, og det har været en vellykket overgang med yderligere udvikling af Bogballe og medarbejderne, siger Anders Bull Jensen og Torben Sørensen, som fortsat vil være medejere af den samlede virksomhed.

- Vi er overbeviste om, at Bredal og de ansatte vil få en tilsvarende oplevelse. Vi ønsker at takke alle de medarbejdere, der igennem årene har bidraget til, at Bredal er, hvor det er i dag. Vi er meget fortrøstningsfulde ift. Bredal og den videre færd. 

Karsten Skovgaard Nielsen glæder sig til at starte på direktørposten.

- Jeg glæder mig enormt meget til at påbegynde arbejdet. Jeg kender både Bredal og Bogballe fra min barndom, da min familie er inden for landbruget. Det er to førende brands inden for hhv. liftophængte og bugserede mineralgødningsspredere, siger han. 

Erhvervsinvest og bestyrelsen ser frem til at fortsætte udviklingen af Bredal og Bogballe. Det vil nu ske i tæt samarbejde med Karsten og Bogballes ledelsesgruppe, udtaler Thomas Marstrand, næstformand i Bredal og Bogballe samt Managing Partner i Erhvervsinvest.

Karsten Skovgaard Nielsen tiltræder tillige som direktør med kommercielt fokus i Bogballe – her vil han udgøre en to-mands direktion sammen med produktionsdirektør i Bogballe, Henning Troelsen.

/mebo
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.