Tjekkisk redskabsproducent udvider
Bednar flytter rundt og bygger til for at følge med efterspørgslen på blandt andet nye Omega-såmaskiner.

Bednar med MI (Maskinhandler Indkøbsringen) som dansk importør er ved at opføre nye bygninger på 7.500 kvadratmeter. Det sker for at møde den stigende efterspørgsel på de gule maskiner.

Især nye Omega-såmaskiner fylder i produktionen.

»Vores største udfordring sidste år var at samle de mange nye Omega såmaskiner. Vi havde ikke forventet så stor efterspørgsel. Sidste år producerede vi 740 store maskiner. I 2018 har vi planer om at sælge over 1.000. Det kan vi ikke håndtere uden nye faciliteter«, fortæller Vojtěch Bednář, produktionschef hos Bednar FMT.

Halvvejs i 2017 gik Bednar op på treholdsskift for at øge kapaciteten til maksimale 1.500 redskaber årligt. De nye faciliteter vil gøre det muligt at nå 3.000 enheder fra 2020.

I Danmark sælges Bednar gennem fire forhandlere.

»Vi mærker også en større efterspørgsel. Særligt for store dybde-, tallerken- og såbedsharver«, fortæller Jakob Scheel, dansk produktchef.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.