Transit-seriens mindste har fået vokseværk

Ny Ford Transit Courier, som er Transit-seriens benjamin, er nu aktuel i ny og rummeligere generation.

Fords Transit Courier, som er Fords bud på en af de populære stik-i-rend-biler, er særlig kendt for at være Fords mest kompakte varebil i Transit-serien, men med et ganske rummeligt varerum.

Det er da også her, at den nye og opdaterede version adskiller sig fra dens forgænger. Lastevolumen i den nye er ifølge en pressemeddelelse vokset med 25 procent, hvilket giver varebilen et maksimalt varerum på 2,91 kubikmeter. Nyttelasten også er blevet forøget, så den maksimale nyttelast nu er 700 kg, og der er nu plads til to europaller i gulvniveau i varerummet.

Transit Courier Van er tilgængelig herhjemme i varianterne ’Trend’, ’Limited’ og ’Active’ og tilbydes både med 1,0 liters EcoBoost benzinmotor med både manuelt og automat-gear og 1,5 liters EcoBlue dieselmotor med manuelt gear. Priserne begynder ved 194.136 kr. ekskl. moms. inkl. leveringsomkostninger.

Fords kunder kan også se frem til en elektrisk udgave, Ford E-Transit Courier med fuldelektrisk drivlinje med 100 kW motor. Dens rækkevidde vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

Produktionen af den elektriske E-Transit Courier er planlagt til at begynde i slutningen af året, men varebilen forventes at blive vist frem for offentligheden d. 18.-20. april ’Commercial Vehicle Show’ i Birmingham i Storbritannien.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.