Turbo på reduceret jordbearbejdning
Den nye generation af Turbo-harver fra Kverneland er ikke mindst interessant til reduceret jordbearbejdning.

Turbo-navnet blev et begreb hos Kverneland helt tilbage i 1980’erne, og da Kverneland i sidste uge viste de seneste nyheder frem under Store Agrodag ved Lundsgaard Gods ved Kerteminde, var der også en Kverneland Turbo på plakaten, nemlig en ny liftophængt Turbo F fjedertandsharve i fem-meters version, som egner sig både til stubbearbejdning og såbedsforberedelse.

De nye versioner af Turbo-harverne har en arbejdsdybde ned til 20 centimeter, og der er mulighed for både fjedertand eller stivtand, ligesom der er et bredt udvalg af pakvalser. De nye liftophængte Turbo-harver kommer i fem arbejdsbredder, nærmere bestemt 3 og 3,5 meters versioner med fast ramme samt foldbare versioner på 4, 5 og 6 meter. De supplerer de bugserede versioner på 6,5 og 8 meter.

Ifølge Kverneland er de nye Turboer alsidige og kan bruges i alle sæsoner til mange opgaver.

»Fjedertandsharverne er ved at få deres indtog igen, især i forbindelse med reduceret jordbearbejdning«, fortalte salgschef hos Kverneland, Troels Pontoppidan.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.