Undgå blænding: Nu kan du indstille farven på arbejdslyset

Valtra udvider mulighederne for intelligent lys på sine traktorserier.

Valstras nye udgave af stortraktoren S – som snart ankommer til Danmark – var den første Valtra-traktor med et nyt intelligent lyssystem, hvor traktorpiloten selv kan tilpasse deres arbejdslys efter, om LED-lyset skal være en varm gul eller en kold blå eller ligge mellem lysintensitet fra nul til 2.900 effektiv lumen.

I en pressemeddelelse forklarer Valtra, at muligheden nu breder sig til N-serien, T-serien og Q-serien.

- Vi ved, at traktorførerne ofte arbejder under udfordrende forhold og stadig har brug for sikker belysning til deres arbejde. Med arbejdslygtesystemet kan de opnå præcis det rigtige lysniveau, de har brug for, og stadig undgå at stresse deres øjne eller blænde andre modkørende. Nu kan førerne nemt og smart justere deres lyskonfiguration, selv udenfor traktoren via deres egen smartphone, lyder det fra Petri Loukiala, Senior Manager hos Valtra.

Systemet kan betjenes via en smartphone, så det således også kan indstilles, mens man står udenfor kabinen en mørk og tåget vinterdag.

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.