Ny VW Amarok: Lykkes med den svære to’er - med Fords hjælp

Den længe ventede anden generation af VW Amarok har ikke meget Ford over det ydre, men under huden er det væsentligste fra Ford. Og alligevel er man lykkedes med at give den en ægte VW-feeling.

I vore dage er man for længst holdt op med at undres over, at bilfabrikker samarbejder med hinanden og deler komponenter på kryds og tværs. De mange samarbejder er også ret så vanskelige at finde rundt i, og måske er det også helt lige meget, når blot slutproduktet, bilen, lever op til forventningerne.

Den nye og længe ventede anden generation af VW Amarok er et godt eksempel. Det er hundedyrt at udvikle en ny bil, så denne gang har VW lænet sig op ad Ford, en af de væsentligste...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.