WekoAgro satser yderligere på SIP

Den danske eneforhandler af det slovenske mærke SIP, WekoAgro udvider med nye salgssteder.

Det er nu kommet på plads, at WekoAgro Machinery ved Hammel fortsætter som eneforhandler af de slovenske SIP-maskiner i Danmark, og derudover breder man nu salget ud med salg af SIP i afdelingerne i Bording, Hoven og Lundtofte. Den sidstnævnte overtog WekoAgro Machinery ved årsskiftet.

At WekoAgro fastholder agenturet på SIP betyder ifølge en pressemeddelelse også, at SIP kommer med nye produkter, som vil være specielt tilpasset til det danske marked.

Hos SIP i Slovenien, der producerer mere end 6.000 enheder om året på deres fabrik, har man fået nye faciliteter ved hovedsædet, hvilket ifølge Karsten Nielsen, der er markedschef for kartofler, vand og græs hos WekoAgro Machinery, giver nye muligheder for at videreuddanne og dygtiggøre deres medarbejdere: 

- De nye faciliteter, som SIP har fået bygget, giver os nye muligheder for at tilbyde vores medarbejdere  træning og uddannelse hos SIP, så vi kan blive endnu bedre til at udføre arbejde på maskinerne. Det bliver især relevant, når vi skal have maskinerne rundt på flere af vores lokationer, siger Karsten Nielsen.

De nye faciliteter hos SIP betyder også, at de får mulighed for at fremstille og udbyde nye og større maskiner. Eksempelvis fremstiller de verdens største bugserede skårlægger på hele 15 meter. 

WekoAgro Machinery har ved årsskiftet officielt overtaget Lundtofte Maskinservice, hvor man især har haft fokus på vandingsanlæg. Fremover bliver det dog også muligt at anskaffe sig maskiner i Lundtofte. I første omgang bliver det de røde SIP-maskiner, der kommer til at stå til udstilling i det sydjyske.

WekoAgro Machinery vil desuden forsøge at køre nogle demokørsler i den kommende græssæson, hvor de danske landmænd og maskinstationer vil få mulighed for at opleve, hvad de store røde maskiner formår.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.