Danish Agro skal forhandle Spearhead

Danish Agro koncernen har indgået partnerskab med Spearhead i Skandinavien og Finland.

Danish Agro koncernen har netop offentliggjort, at man har indgået et nyt partnerskab med Spearhead Machinery Ltd. Det betyder, at Danish Agro fremover vil stå for forhandlingen i både Danmark, Norge, Finland og Sverige af de grønne maskiner til blandt andet afpudsning af græsfrømarker, men også pleje af grønne områder.

Spearhead vil i Danmark fremover udelukkende blive forhandlet via Danish Agros forhandlernetværk, som tæller Almas Agro A/S, Vinderup Maskinforretning A/S, Traktor & Høstspecialisten A/S, A.P. Jørgensen A/S, Ringe Maskinforretning A/S og Røstofte Maskiner A/S, og som totalt set har 10 afdelinger i Danmark. Danish Agros forhandlernetværk sælger Claas som deres førende mærke, og Spearheads sortiment er et godt supplement for mange af Danmarks avlere af græsfrø, som allerede foretrækker kombinationen af Claas og Spearhead, lyder det i en pressemeddelelse.

I Sverige vil brandet blive varetaget af Swedish Agro Machinery, i Norge af Norwegian Agro Machinery og i Finland af Hankkija Oy.

Administrerende direktør i Danish Agro Machinery Holding, Jens Skifter, er meget tilfreds med det nye partnerskab:

»Spearhead er et af de mest respekterede og veletablerede brands på det danske marked og er tidligere blevet markedsført her med stor succes. Vores fornemmelse er, at ved effektivt at markedsføre brandet på tværs af hele vores forhandlernetværk samt i flere lande på en mere effektiv måde end tidligere i Sverige, Norge og Finland, er muligheden for vækst en realistisk ambition«, siger Jens Skifter.

Spearhead Machinery Ltd producerer og forhandler Europas største portefølje af roterende klippeudstyr og er en betydningsfuld pioner inden for håndtering af stubbe.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.