Idéjagten: Flytbar skålholder til de nyfødte kalve

Undgå dårlig ryg og gør det samtidig nemt at få de nyfødte kalve til at drikke.

Ole Hedelund Poulsen fra Lund ved Horsens har fået en god idé, så man ikke behøver at stå bøjet over de nyfødte kalve, når de skal lære at drikke:

En skålholder svejset  fast på et 60*60 mm firkantrør, påsvejset i en højde så skålen er lidt lavere end normalt.

Ole Hedelund Poulsen bruger skålen de første 2-3 dage, når de nyfødte kalve at lære at drikke. Så behøver han ikke at stå bøjet over kalven for at holde skålen, og det er lettere for kalven at drikke, end hvis den skal have hovedet ud. Efter de 2-3 dage bliver skålen fjernet og kalven drikker af den fastmonterede skål.

Det er Oles søn der har stået for svejsearbejdet, hvor han lavede to skålholdere på under en time, til en kostpris på under 50 kr. stykket.

Med sin idé deltager Ole Hedelund Poulsen i Idéjagten.

Konkurrence: Idéjagten. Hovedpræmie: rejsegavekort, 2. pr. CAT Phone S40, 3. Pr. CAT Phone S30

Idéjagten er slut for i år. 

Den endelige vinder af konkurrencen offentliggøres fredag d. 18. december sammen med konkurrencens nummer 2 og 3. De indsendte idéer bedømmes af en dommerkomite bestående af seks af LandbrugsAvisens erfarne fagjournalister.

Du kan læse mere om konkurrencereglerne her.

Faktaboks

Idéjagten

  1. præmie: Rejsegavekort på 6.000 kr.
  2. præmie: CAT Phone S40
  3. præmie: CAT Phote S30
  • Ugepræmier i seks uger: Caterpillar boots

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.