Betalt indhold af Maykers

Ny digital markedsplads kan spare dig penge

Vores erhverv er med årene blevet en mere og mere kompleks forretning.

Et stigende antal regler og krav i forhold til fx dyrevelfærd og miljøreguleringer og erhvervets generelle økonomiske udfordringer, skaber stigende udfordringer for selv den dygtigste landmand. Det er derfor blevet en nødvendig del af dagligdagen, at vende hver en sten i optimeringen af bedriften.

I et marked, der er i konstant bevægelse, besværliggøres optimeringen dog ofte af uigennemsigtig prisfastsætning på omkostningssiden, med aftaler, der strækker sig over lange perioder og vanskeliggør den rettidige omhu moderne drift kræver. Et mere åbent og transparent marked ville være at foretrække og vil i de fleste tilfælde betyde et større overskud – og her vil online markedspladser i fremtiden spille en afgørende rolle, som de allerede har gjort på forbrugersiden.

Online markedspladser kan hjælpe landmænd med at sælge og købe produkter, dele viden og træffe de bedste beslutninger for deres forretning. Med forbilleder som Airbnb, Alibaba og Amazon, kan disse platforme hjælpe landmanden med at lave forretning på en måde, hvor der i sidste ende spares tid og penge.

Markedspladser henvendt mod landmænd eksisterer allerede. I Tyskland er det Agrando, i UK Yagro, og inden længe åbner online-markedspladsen Maykers, skræddersyet til den danske landmands behov.

Maykers, den nye digitale platform

Maykers vil gøre det at drive landbrug så enkelt og profitabelt som muligt. Derfor har Maykers udviklet en online markedsplads, der gør det nemt for landmanden at finde og købe alt hvad han har brug for til sin bedrift. Landmanden kan derudover sælge sine produkter og skabe forbindelser mellem både lokale og globale partnere, hvilket giver de bedste betingelser for succes. Alt sammen baseret på fair transparente priser.

Du kan som landmand finde et bredt udvalg af varer inden for en række produktkategorier – og du er garanteret en god handel og en enkel brugeroplevelse, hvad end vi taler smartphone, tablet eller desktop.

Sponsoreret Maykers

Et bredt udvalg sparer tid

Maykers gør det muligt at købe alt fra foder til maskindele og få rådgivning om afgrøder på ét og samme sted. Det sparer landmanden dyrbar tid, idet han ikke skal besøge flere forskellige websites, men kan samle hele sin forretning på Maykers og tid er i sidste ende penge.

Transparens giver valuta for pengene

Sammenligning af tilbud fra forskellige leverandører, baseret på præcis de kriterier, der er vigtige for dig, har alle dage ført til den bedste handel. Dette gælder hvad end du går efter pris, kvalitet, leveringstid eller de bedste returneringsmuligheder, så kan du vælge præcis det, der passer bedst til dine behov. Transparens giver dig mest valuta for pengene.

En enkel brugeroplevelse gør alle glade

Det skal være nemt at handle online. Derfor gør Maykers det muligt at lave dine transaktioner et sted. Du skal ikke flere steder hen for at lave betalinger, tjekke fakturaer eller skaffe yderligere informationer. Maykers skaber overblik over det hele på ét sted og giver dig mere tid til familien.

Maykers-platformen går i luften i foråret 2020, men du har allerede nu en unik mulighed for at være blandt de første, der prøver platformen og giver din mening. Besøg Maykers på Nutrifair og bliv en af de første beta-testere. Du kan skrive dig op på maykers.com/nutrifair med det samme og som tak modtager du en rabat-voucher til online-markedspladsen.

Maykers vil gøre det....

Emneord

sponsoreret , Maykers , digital platform , markedsplads , online

Forsiden lige nu