Ny Kubota-forretning er åbnet i Køge

Bårse Maskinforretning flytter til Køge og skifter navn til Minitraktorgården.

I en tid en tid med hård konkurrence på maskinmarkedet åbner en ny maskinforretning i Køge. Det er virksomheden Bårse Maskinforretning, der flytter til Køge.

Maskinforretningen, der også har Have Park Center, skifter samtidig navn til Minitraktorgården Køge. Navneskiftet sker for at opnå synergier med Honda Minitraktorgården i Næstved. Begge forretninger drives af Niels Sødergren.

Minitraktorgården er den eneste autoriserede forhandler af Kubota M-serie-traktorer på hele Syd-, Midt- og Vestsjælland samt Lolland og Falster. M-serien yder 71 til 170 hestekræfter. Derudover forhandles Kubotas program indenfor græsklippere, kompakt traktorer og RTV transportkøretøjer. Kubota er verdens største traktorproducent fra 0-130 HK. Der sælges og repareres også løse Kubota-motorer.

Såbarometer: Kun en brøkdel af hveden er i jorden Mark 20. september · 10:35

Forhandlingen omfatter også VM Loader-minilæssere. Kubota og VM Loader-kunder på Lolland og Falster serviceres i samarbejde med T.J. Maskinservice i Kettinge.

På have-park-området forhandles mærker som Husqvarna, Klippo, Jonserede, Stihl, Cub Cadet samt Honda-maskiner. Derudover forhandles Bobcat-entreprenørmaskiner, NHS-flishuggere og mange andre maskinfabrikanter.

De nye lokaler indrettes til butik, lager og værksted og er i alt på 1270 kvadratmeter, Firmaet råder også over fire servicebiler.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu