Økologichef: Stor mangel på danskproduceret økologisk korn og foder

Markedet for økologisk mælk, grisekød, æg og fjerkræ er midlertidigt mættet. Men der er stor mangel på korn og proteiner til økologisk foder.

Det økologisk dyrkede areal er stigende i Danmark. Efter i mange år at have steget ret svagt og stagneret i perioder, er arealet siden 2015 vokset eksplosivt fra ca. 180.000 ha til nu 240.000 plus 41.000 ha mere under omlægning i 2017.

Det fortalte Thomas Vang Jørgensen, økologichef i AgriNord på et informationsmøde om økologi i torsdags på Morsø Landbrugsskole, arrangeret af Landbo Limfjord, AgriNord og LandboThy i fællesskab.

»Der dyrkes i dag 125.000 ha med økologisk grovfoder...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.