Her kan du se alle Agromeks udvalgte stjerneprodukter

3-stjernede nyheder:

 

AgriSys A/S:

Overvågningsprogrammet AutoPig

Seges:

Udbytteprognose gennem hele vækstsæsonen for vinterhvede- og majsmarker via CropManager

Staldmæglerne A/S:

Delta X – en løsning med et drænende gulv med mekanisk separator, der adskiller den tykke og tynde del af gødningen.

MSR Plant Technology ApS:

Crown Crusher – mekanisk løsning til at stoppe genvækst i kartoffelmarkerne.

Poda Hegn:

FaunaWood: Innovativ naturhegnspæl

Thyregod A/S:

Thyregod TRV Radrenser med ny sideforskydning.

 

2-stjernede nyheder:

 

Agrisys A/S:

Den dansk teknologivirksomhed AgriSys har udviklet en helt ny platform, ConSys, som er et komplet overvågnings- og styringssystem til grisestalde.

Hardi:

Hardis nye marksprøjte, Aeon Centura line trailersprøjte, er nyudviklet helt fra bunden. Det er blandt andet sket for at hæve kapaciteten og formindske den ikke produktive tid i marken.

Ålö Danmark:

Quicke lancerer nyt system for joystick, ventiler og hurtigkobler til frontlæsser under navnet QCS - Quicke Control System.

AJ Energi & Strø

AJ Energi & Strø introducerer for første gang et fodertilskud, AJ X30. Det vurderes til at give grisene forbedret tilvækst, foderudnyttelse og kødprocent ved anvendelse af produktet til slagtegrise.

Staldmæglerne:

Det nye system, Feeding Step med BactiControl, udgøres af en måtte med desinfektionsmiddel foran foderbordet, som betyder, at køerne kan få desinficeret deres klove, men de står og æder.

Linka Energy:

Linka Energy har opfundet en mekanisk stenfælde ved hjælp af en klap og noget vakuum.

AgroIntelli:

AgroIntellis Robotti kan nu udstyres med en sprøjte, der er ideel til båndsprøjtning i rækkeafgrøde, men også kan bredsprøjte i korn.

Markrobotten har nemlig fået sig en ny makker i form af en specialudviklet marksprøjte fra Danfoil.

Ålö Danmark:

Et nyt pistolgreb til frontlæsseren har vundet gehør hos Agromeks nyhedsudvalg. Det nyudviklede joystick i Quicke Control System fremhæves bl.a. for, at styringen kan ske via en tommelfinger.

Semler Agro:

Stortærskerskeren X9 får første hæder i Danmark. John Deeres nye stor-mejetærsker X9 fremhæves bl.a. forde to langsgående rotorer kombineret med en otte-vinget indføringsaccelerator for jævn indføring og et tærskeareal på 1,5 kvadratmeter.

Semler Agro:

I beskrivelsen af John Deere 8RX fra Agromeks nyhedsudvalg lægges der vægt på, at 8RX med sine fire bælter bl.a. har en længere akselafstand end hjultraktoren, hvilket gør den i stand til at have fuldt styreudslag og opnå en venderadius, der er endnu mindre end hjultraktorens. Selve betjeningen er ifølge producenten identisk med hjultraktoren, men man vil opleve en mere ’flydende’ kørsel i marken.

 

Frejma:

 

Det er en helt ny dansk maskinproducent, som bliver præmieret her. Frejma fra Skanderborg får nu sin første Agromek-stjerne nogensinde maskinen Root-up 4000. Maskinen hiver kvik og andet biomateriale op, som man ikke ønsker i sin mark.

HydraSpecma A/S:

Med Hydra Drive System tilbyder HydraSpecma en komplet løsning til hydraulisk hjælpetræk på en række forskellige vogne. Pakken består af en komplet 10-12 ton hjulaksel med påbygget differentialespærre, tromlebremser, hydraulikmotor, tilhørende styreventiler samt betjeningsenhed til traktoren.

Nomaco Danmark:

Den lille el-drevne lastbil Melex N-truck er en ny eldrevet lastbil i den lille, snilde 3,5 ton-klasse. Det oplyses, at den laster op til to ton mod normalt ca. et ton i samme klasse.

Poda Hegn:

Et nyt solcelledrevet anlæg gør det let at få etableret elhegn i større afsides beliggende folde og naturplejearealer, hvor det ellers kan være svært at få adgang til 230 volt.

Det nye soldrevne spændingsanlæg er endvidere monteret på en palle, så det er enkelt at flytte.

Hegnspæl i plast forventes at leve i 25 år

En anden nyhed fra Poda Hegn er en ny hegnspæl, som er produceret i plast med en kerne af glasfiber. Pælen betegnes som at have stor styrke, samtidig med at den kan tåle at blive bøjet.

Ifølge producenten gives der ti års garanti på plast-pælen, men den forventes at holde mindst 25 år.

Boumatic A/S

Gemini fra Boumatic malker som den eneste AMS på markedet køerne bagfra for at give en mere nem og rolig malkning. Med Gemini Singlebox og Doublebox introducerer Boumatic nu to nye malkerobotter på det danske marked efter succes i det øvrige Europa med den nye generation robotter efter lanceringen i sommeren 2020.

Metsjö:

Agromeks nyhedsudvalg peger specielt på, at de hydraulisk justerbare aksler på kreaturvognen MetaMove giver en større kapacitet end vogne med hjulkasser eller vogne med hjulene monteret fast på siden af vognen.

Thyregod:

Fremover er TIM-vognen GSV 40+ yderligere toptunet til at køre under kuperede forhold med en ny krængningsstabilisator som en del af produktet.

 

De 1-stjernede nyheder:

 

Agrisys A/S:
Activator, et automatisk udfodringssystem til farestier med nyt trådløst sensorsystem og forbedrede softwareløsninger.

Danish Crown:

Beslutningsværktøjet Danish Crown Data til overvågning af slagtegriseproduktion.

Seges:
SmartSlurry App som reducerer tidsforbruget på kontoret og risikoen for fejlindtastninger i gylleanalyser.

Agco Funki:
Funki MultiStraw, halmanlæg til automatisk tildeling af halm.

He-Va:
HE-VA Top-Cutter er en knivvalse med minimeret rullemodstand og roligere glidende drift.

Semler Agro:
Väderstad Marathon, spidsen kan i fem forskellige trin indstilles til at arbejde dybere i eksempelvis spor.

BJ-Agro Handel APS:
Flex-Fertilizer Struvit er ny type bladgødning, som sikrer en høj udnyttelse af næringsstofferne.

AgroIntelli:

En virtuel markvandring med Robotti.

Emneord

Agroweb 2021

Arrangementer