Dansk gødningsfirma gør sig klar til det svenske marked

Flex Fertilizer System vil på Borgeby Fältdagar fortælle om fordelene ved firmaets flydende gødninger.

»Selv om man i Sverige har langt lempeligere krav til for eksempel udbringning af kvælstof, har svenskerne mere og mere fokus på miljøet. For der er ingen tvivl om, at svenskerne har forstået, at fremtiden næppe bringer mindre regulering, og at miljøbevidsthed betaler sig, både på pengepungen og på produkternes omdømme,« siger Allan Holm Nielsen, produktchef hos Flex Fertilizer System.

Firmaet har en stand på Borgeby Fältdagar. På standen vil der være repræsentanter fra både Lovang-gruppen og Flex Fertilizer System, så man kan få en snak om mulighederne for at bruge flydende gødninger i de konkrete afgrøder, landmændene dyrker, ligesom der vil være mulighed for at få lavet en gødningsplan gratis og få indspark til, hvordan man kan optimere sin dyrkningsplan i forhold til effektivitet og afgrødekvalitet.

Både blad- og specialgødninger

»Ligesom i Danmark er de svenske landmænd begyndt at få øjnene op for de fordele, som flydende gødning kan tilbyde. Det vil sige en mere præcis og ensartet udbringning af gødningen,« siger Allan Holm Nielsen.

Han ser muligheder i at bruge de flydende gødninger som grundgødning og som blad- eller specialgødninger i kartofler eller andre afgrøder, ligesom bladgødninger kan bruges på jorder, hvor afgrøden har knap så gode vækstbetingelser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.