Amazone i nye formater
Den tyske producent, Amazone, har udvidet paletten af ZA-TS gødningsspredere.

Den tyske producent, Amazone, er i forvejen kendt for et stærkt program inden for gødningsspredere, og nu får kunderne flere muligheder. Amazone udvider nemlig den kendte serie af gødningsspredere under betegnelsen ZA-TS.

Takket være modellens modulopbygning har det tilsyneladende været forholdsvis nemt for Amazone at udvide programmet, så man nu kan tilbyde ZA-TS-sprederne med et volumen fra 1.700 til 4.200 liter. Og inden for det interval er der tale om ganske mange størrelser, nemlig 2.000, 2.200, 2.700 og 3.200 liter.

ZA-betegnelsen lever nu på syvende generation, og sidste år passerede Amazone en million producerede gødningsspredere.

Vil man have noget større end ZA-TS-versionerne, må man op i en af de bugserede Amazone ZG-TS-spredere, der kan sluge 5.500 til 8.200 liter.

Alle ZA-TS gødningsspredere er ISOBUS-kompatible.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.