Dækproducent satser på ny teknologi i traktordæk
Agri Star II skal holde længere og samtidig trække optimalt, selv når det er slidt, fremhæver Alliance om sit nye traktordæk.

Dækproducenten Alliance har introduceret et nyt traktordæk. Med Agri Star II vil Alliance skubbe til såvel levetid som trækkraft i forhold til, hvad kunderne kan forvente af et traktordæk.

Det nye traktordæk er baseret på den såkaldte Stratified Layer Technology. Navnet hentyder til et specielt, dobbelt klodsdesign som gør, at dækket kan blive ved med at trække optimalt, selv om det er slidt ned med cirka 40 pct.

Skal holde længere

»Dækket ligger prismæssigt i den fornuftige ende, som kunderne kender det fra Alliance. Forskellen er, at vi med Agri Star II får bedre trækkraft og længere holdbarhed på dækket«, fortæller Jakob Nannberg Scheel, salgschef hos NDI A/S, den danske importør.

»Agri Star II har en polyester casing i stedet for en nylon casing. Det er noget, man ikke så ofte ser i det prissegment, dækket befinder sig i«.

»Derudover er det bygget op på en ny dækcompound kaldet Stubble Guard Compound, som i kombination med den dobbelte dækklods skal give forlænget levetid«, fortæller Jakob Nannberg Scheel.

Selve klodsen på dækket er delt op i to lag med to forskellige udformninger. Det første lag har en multivinkels-profil, mens det andet har en enkeltvinkels-profil.

»Med det særlige design, flere klodser og et dybt mønster vil vores kunder opleve, at dækket har et ekstra stærkt greb i marken. Samtidig er klodserne designet, så de går ind over hinanden på midten af dækket. Det giver en stabil og komfortabel kørsel på landevejen«, fremhæver han.

Faktaboks

Agri Star II:

  • Nyt traktordæk med speciel dobbeltklods design.
  • Kommer i 35 forskellige dimensioner i 70-serien (dækkets højde i forhold til bredde) samt senere yderligere 41 dimensioner i 85-serien.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.