Fendt justerer på flow og effekt på næste Katana

Der bliver 25 heste ekstra at gøre godt med på Katana 650, ligesom Fendt introducerer nye nyt slibesystem.

Den har været på ’bestillingslisten’ siden november sidste år, og til sæsonen 2020 kommer de første enheder af Fendts opgraderede Katana finsnitter i marken.

Det handler om den mindste Katana med efternavnet 650 som ny modelbetegnelse. Den får først og fremmest 25 hestekræfter mere at gøre godt med, så den nominelle effekt bliver 650 heste.

Samtidig har Fendt justeret på flere parametre gennem hele afgrødeforløbet, så Katana 650 får 21 pct. højere flowkapacitet samtidig med godt 10 pct.lavere brændstofforbrug, lover Fendt.

Mere skånsom på bakker

Den nye 650’er får også et nyt system i Fendt-regi ved navn BalancedGrip. Systemet sørger for at fordele træk- kraften forskelligt på de fire hjul for at undgå, at hjulene spinder rundt - især op ad bakker, hvor vægten på forakslen bliver mindre.

Fendt introducerer også et nyt slibesystem på sin finsnitter. Systemet justerer kontinuerligt slibestenen under slibning af knivene, hvilket betyder skarpere knive og længere levetid på knive og slibesten, forklarer Fendt om nyheden.

MTU leverer fortsat sin sekscylindrede motor til Kata-na 650. Motoren overholder nu de nye Stage V-krav, og vendbare kølervinger bliver fremover standard.

Der bliver også nye corn-crackere at vælge mellem til majshøsten. De har en større diameter på 300 millimeter og med et nyt design, som fordeler afgrøden bedre og derved sænker brændstofforbruget.

Faktaboks

Katana 650:

  • Motor: 6 cyl. MTU - Stage V.
  • Nominel ydelse: 650 hk.
  • Højere flowkapacitet og lavere brændstofforbrug.
  • Nyt slibesystem og vendbar kølervinge som standard.
  • Ny Corn-cracker.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.