Ropa klar med ny kartoffeloptager til 2020
Keiler II-modellen får en række nye features under navnet Classic.

Da kartoffelbranchen mødtes til den store udstilling Potato Europe i midten af ugen, var det bl.a. med en ny to-rækkers kartoffeloptager fra Ropa på menuen.

Ifølge Ropa er modellen med tilføjelsen Classic meget lig den kendte Keiler II-kartoffeloptager, som blev præsenteret for fem år siden ved samme event, og som også har gjort sit indtog på det danske marked.

Den største forskel er i sorteringsområdet, hvor der meldes om bedre plads til op til otte folk på platformen, og de fire pigbånd i den foregående model er udskiftet med to pigbånd.

Classic-modellen er ligesom forgængeren fuldt hydraulisk trukket og leveres med Isobus.

På pick-up er det muligt hurtigt at foretage ændringer, så optageren også kan bruges til at høste løg og andre specialafgrøder, lover producenten.

350 Ropa-optagere i verden

Testudgaver har kørt flere steder i Europa i de senere år, oplyser Ropa, der i øvrigt forventer et meget positivt salg. På verdensplan har Ropa i øjeblikket mere end 350 Keiler-optagere ude at køre.

I Danmark er det Johns. Mertz, der importerer Ropas maskiner og forhandler dem på Sjælland. I Jylland står Maskinpartner i Vejle og J. Hundahls afdeling i Skive for forhandlingen.

Faktaboks

Ropa Keiler II Classic

  • Ny to-rækkers optager. 
  • Netop introduceret på Potato Europe. 
  • Kan ses på Agritechnica. 
  • Videreudvikling af kendt model. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.