Stærk mellemklasse koblet op som standard

John Deere 6R-serien bliver fremover leveret med JD-Link som standard. Nye sprøjter også på vej.

Forleden lancerede John Deere en række nyheder på traktor og sprøjteområdet - heriblandt John Deere 6M med trinløs transmission og en ny 7R topmodel, som du kunne læse om i LandbrugsAvisen i sidste uge.

En anden af nyhederne handler om 6R-serien, der fremover bliver koblet mere op, så at sige.

Fremover vil alle modeller i 6R-serien nemlig leveres med John Deeres JDLink telematics-system, og det betyder, at man som bruger kan foretage trådløs overførsel af data mellem traktoren og ens profil på myjohndeere.com.

Dermed bliver det både muligt at overføre mark- og tildelingskort og samtidig at se al data fra traktoren på en pc eller tablet, uanset hvor man befinder sig.

Sprøjte til mellemklasse

John Deere lancerer også to nye sprøjter, John Deere R732i og R740i.

Med de to nye modeller føjer John Deere flere avancerede funktioner til sprøjter i mellemklassen - eksempelvis PowrSpay-funktionen fra den større R9 og de selvkørende modelelr.

PowrSpray har to hydraulisk drevne pumper på separate kredsløb og kan levere op til 750 liter væske pr. minut.

Med det system er trykreguleringen til sprøjten gjort overflødig.

I stedet reagerer mængdedoseringen på ændringer i hastighed og mængde ved at justere hastigheden af pumpen. Andre funktioner omfatter et nyt multifunktion betjeningshåndtag og Solution Command førerplads.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.