Store messer venter, men MF vil helst i marken
Massey Ferguson fortsætter med at neddrosle promoveringen på store funklende messer.

De siger ikke, at de ikke kommer. Men det bliver langt fra med det fulde arsenal.

Massey Ferguson vil nemlig fortsætte med at være mere beskedent til stede på landbrugsmesser med en masse nye traktorer og maskiner til fordel for egne mark-demonstrationer.

Det melder Massey Ferguson ud i en pressemeddelelse, hvor der i stedet meldes om en stor turné fra Spanien og Italien i syd til Norge i nord under navnet experience tour. Dermed gentages sidste års demo-tour, hvor op mod 4.500 landmænd dukkede op på marker Europa rundt, heraf hundredvis af danske landmænd i Bygholm.

Danmark står ikke på MFs store tour-liste, men Agco Danmark har tidligere oplyst til LandbrugsAvisen, at de danske MF-forhandlere i mindre skala vil udleve konceptet med egne mark-demonstrationer for eksisterende og nye kunder.

Kæmpe messer i Syd

For Massey Ferguson og resten af de store traktormærker er 2020 en særdeles travl udstillingssæson, selv om den største messe i branchen, Agritechnica, blev afholdt for få måneder siden og først er tilbage om små to år.

Der er nemlig både en større Fima-messe i Spanien samt franske Sima og italienske Eima, de to sidstnævnte stort set samtidig i november.

MF oplyser, at man på messerne dog stadig stiller med udvalgte produktnyheder samt virtuelle redskaber til at se maskinparken for sig.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.