Bryggeri skaber ekstra liv på gården

Ølbrygning tiltrækker frivillige i bryggeriet og gæster til åben gård.

Da Signe Grønbæks oldefar havde Sandholm i sin tid, var der 11 ansatte. Der var liv på gården, og det prøver familien Grønbæk/Sejdenfaden at genskabe efter de er flyttet fra lejligheden på Frederiksberg og har overtaget hendes fødehjem Sandholm med øl, køer og marker. 

- Rene og jeg drømte om, at der skulle ske noget mere og være mere fællesskab på gården. Min søster...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.