Adventskalender: Styrket ledelse og samarbejde har givet færre døde køer
Adventskalender afsnit 1: LandboNords kvægrådgivning har igen i år været i julehumør og optaget en video-adventskalender. I første video drejer det sig om en ikke altid håndterbar størrelse, nemlig ledelse på kvægbedriften.

Michael Mortensen og Lasse Kruse Ledet, begge kvægrådgivere hos LandboNord, sætter i første afsnit af LandboNord kvægrådgivnings adventskalender fokus på ledelse på kvægbedriften.

For at indkredse udfordringer og løsninger i praksis har de to rådgivere allieret sig med mælkeproducent Niels Hedermann, Brønderslev, der driver en bedrift med 1.300 årskøer og 14 ansatte. 

Niels Hedermann har grebet den svære størrelse lidt anderledes an, og har fået gode erfaringer og produktionsresultater ud af et projekt gennemført i samarbejde med LandboNord.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.