Først skulle de droppe kødet for at tage hensyn til miljøet, men nu skal de amerikanske kostråd udelukkende være baseret på sundhed, og ikke miljøhensyn, skriver globalmeatnews.com.
”Der har været en del diskussion i år om, hvorvidt vi skulle inkludere bæredygtighed som en faktor i udarbejdelsen af kostråd… Nogle af de ting vi spiser, kræver flere resurser end andre, men vi mener ikke, at kostrådene er stedet at diskutere det her vigtige, politiske spørgsmål, som bæredygtighed er,” siger repræsentanter for Dietary Guidelines for Americans (DGA), det amerikanske svar på kostrådene.
Og det glæder de amerikanske kvægavlere, at der nu udelukkende fokuseres på sundheden og ikke bæredygtigheden.
”Vi er glade for, at der nu kun tages hensyn til sundheden. Kvægopdrætterne har investeret i masser af research omkring oksekøds rolle i en sund kost,” siger en talsmand for The National Cattlemen’s Beef Association.
Kommentarer