Han kombinerer avanceret teknik med økologisk mælkeproduktion
Torben Brødbæk er som en af Danmarks største økologiske mælkeproducenter med 650 højtydende køer et eksempel på, at markant vækst, høj ydelse og avanceret teknik godt kan kombineres med økologi. Artiklen er fra arkivet og første gang publiceret i magasinet Kvæg, juni 2016.
»At skulle ud en sommerdag på crosseren og hente køer ind til malkning.« Sådan sammenfatter Torben Brødbæk essensen af at være mælkeproducent og økolog. Faktisk Danmarks p.t. største økologiske mælkeproducent med 650 årskøer på græs på bedriften Moselund nær Hodsager i Vestjylland. For ham har de to ting hængt sammen næsten altid. For da han overtog Moselund efter sine forældre i 2005, var det 10 år siden, at de havde lagt ejendommen om til økologi i den første store ’økologi-bølge’...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.