Kæmpe fremgang for Landsskuet: Næsten 1.100 køer, kalve og tyre stiller op til konkurrence

150 flere køer, kalve og tyre er tilmeldt dette års Landsskue.

Der bliver godt fyldt op i staldene med kvæg, når Landsskuet afvikles i næste uge i Herning. Der er nemlig tilmeldt 150 flere kalve, køer og tyre til skuet i år sammenlignet med sidste år.

I år er der tilmeldt 1.083 kreaturer mod 932 i 2022. I år er der tilmeldt 589 malkekvæg mod 510 sidste år. På kødkvægssiden er der i år tilmeldt 494 mod 422 styk sidste år.

Indenfor malkekvæg er det både holstein og jersey, som går frem. I år er der tilmeldt cirka 60 flere holstein og for jersey er der tilmeldt 30 flere end sidste år. RDM går tilbage med 15 styk.

For kødkvægsracerne er der fremgang for angus, galloway, tiroler grauvieh, hereford, dansk korthorn, limousine, murray grey, piemontese, pinzgauer og simmental. Især limousine trækker frem med 37 flere tilmeldte dyr i år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.