To landmænd viser frem: Sådan kan roer håndteres på smarte måder

På to demodage vises grej frem som kan lette håndtering af foderroer.

Foderroer behøver ikke være besværlige at håndtere, for der findes flere muligheder for at ensilere dem. Det kan man vise i projektet UNBEETABLE, som nu afholder to demonstrationsdage i Jylland, hvor man viser metoder til ensilere roer.

Den ene metode går ud på at ensilere roestykker sammen med indløbte råvarer, og ved den anden metode ensileres roerne sammen med eksisterende ensilage af græs og majs. Projektdeltagerne fremhæver den sidste metode som værende en enkel metode, hvor man let og effektivt kan ensilere roer til et helt års forbrug.

På demodagen vil man også fremlægge et beregningsværktøj, som sikrer en korrekt mængde af roer i forhold til mængden af ensilage.

Demodagene starter klokken 10 og slutter klokken 15.

De finder sted hos Esben Ravn Larsen, Tranemarken 3, 7860 Spøttrup den 6. december og hos Torben Kragh, Over Fiddevej 33, 6854 Henne den 13. december.

Projektet UNBEETABLE er støttet af GUDP og har følgende deltagere: AU Animal Science, AU Agro Science, KWS Scandinavia A/S, Velas, Nordic Sugar, Arla og Bovi Consult s.r.o.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.