L&F: Forbrugere misforstår dyrevelfærd
Det naturlige for et dyr er ikke altid det bedste, siger forbrugerøkonom.

Landmænd og forbrugere har forskelligt syn på dyrevelfærd, viser en ny rapport. Det overrasker ikker forbrugerøkonom Marianne Gregersen fra Landbrug & Fødevarer.

"Forbrugerne ved generelt meget lidt om, hvordan dyrene faktisk har det. En tidligere undersøgelse fra L&F har vist, at flertallet eksempelvis tror, at slagtekyllinger går i bure, hvilket er en helt forkert antagelse," siger Marianne Gregersen til foodculture.dk.

Glade køer på græs - eller i stalden? Forbrugere og landmænd uenigeKvæg · Svin Onsdag 27. januar 2016 · 13:48

Hun mener dog heller ikke, man kan forvente, at en almindelig forbruger får sat sig ned og får helt styr på, hvad der op og ned inden for landbruget.

"Det kan være svært at forstå for en forbruger, at alternativet til noget, som forbrugerne oplever som unaturligt, kan være værre," siger Marianne Gregersen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.