Se Danmarks største strømaskine i aktion
JB Maskiner viser hele programmet af strømaskiner, dispensere, sandriver og skrabere frem til demodag ved Nibe.

Når forbruget er op til 15 bigballer om dagen til at strø ved slagtekalvene, skal der seriøst grej til at klare opgaven. Det har Tina og Poul Erik Pedersen fået med en Robert P1800 GT MD PRO strømaskine med plads til fire bagballer.

Den belgisk producerede og særdeles kraftige strømaskine har tre oprivere og et blæserhjul på hele 180 cm i diameter. Den vipbare udblæsningstud kan rotere 300 grader og betjenes ligesom resten af strømaskinens funktioner fra traktorkabinen.

Demokørsel ad to omgange

Denne maskine og resten af Roberts strøprogram samt JB Maskiners øvrige program af strø-maskiner, dispensere, sandriver og skrabere kan ses, når JB Maskinen inviterer til demodag lørdag 25. marts fra kl. 10 til 16 hos Tina og Poul Erik Pedersen på adressen Østergårdsvej 6, 9240 Nibe.

Ekstra tud letter strø-arbejdet Maskiner 25. januar · 16:49

Maskinerne demonstreres ved to demokørsler kl. 10,30 og igen kl. 13.

JB Maskiner får hjælp af den lokale LandboUngdom til at servere pølser til gæsterne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.