Se videoen: Landmandspar stresser af med kødkvæg og elsker dyrskuer

Når vi tager hjem fra Landsskuet, glæder vi os allerede til næste års landsskue, siger Susanne og Jens Peder Bojsen.

»Når græsset bliver grønt, glæder vi os til dyrene skal ud. Når det bliver regn og rusk, glæder vi os til, de skal ind, selv om det giver lidt mere arbejde.

Vi kan lide duften af hø i Morten Korchballer, og en nyhøstet kornmark og alle de skift der er med årstiderne«, siger Jens Peder Bojsen.

Susanne Bojsen supplerer:

»Det er utrolig livsbekræftende, når de får kalve, og man en time efter kan se, at de går og leder efter koens patter for at få mælk«.

Det er ikke for pengenes skyld parret holder kødkvæg, 12 Blonde d’Aquitaine.

Det løber måske lige rundt at have dyrene, når man ikke regner timeløn. Måske dækker de endda nogle udgifter til bygninger, man ville have, selv om der ikke var dyr. Men det er først og fremmest glæden, der tæller.

Se videoen med de nye dagbogsskribenter, Susanne og Jens Peder Bojsen, og læs mere om bedriften i det nye nummer af magasinet Kødkvæg. 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.